PREZENTARE VIDEO

MAGAZIN PIESE AUTO   SERVICE AUTO Timisoara; B-dul. : 16 Decembrie 1989, nr.63 , tel. : 0256-21.66.66 , mobil : 0745-231.231

Piese auto si service auto

 

 

Incepand cu anul 1990 , au fost importate in TIMISOARA din ce in ce mai multe autoturisme si microbuse second-hand, care aveau nevoie de piese auto si service auto, astfel incat in anul 1991 s-a deschis primul magazin piese auto si primul auto service apartinand firmei EUROTIM . Firma si-a propus sa ofere o gama larga de servicii si produse pentru autoturisme din import, din care enumeram cateva : anvelope auto , jante aluminiu , acumulatori auto , curea distributie , placute frana , filtre , ulei motor si nu in ultimul rand piese Dacia .

Primul magazin piese auto TIMISOARA a fost deschis pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 nr.63 , urmat la cateva luni de auto service , unde puteai gasi piese auto , anvelope auto , acumulatori auto , amortizoare si multe alte produse si servicii necesare unui autoturism.Dupa cativa ani s-a deschis al doilea magazin piese auto ARAD pe strada Prunului nr.55A unde puteai gasi o gama larga de piese auto, avand un ORAR de functionare Luni-Vineri 9-18 , Sambata 9-14 .Datorita profesionalismului, preturilor mici si pentru satisfacerea clientilor nostri s-a deschis o noua locatie de vanzari piese auto in TIMISOARA , impreuna cu service auto in piata Mitropolit Alex.Sulutiu nr.1A langa fabrica de bere TIMISOREANA si sediul Electrica Banat.

In urma colaborarii noastre cu firme de asigurari , mecanici independenti , alte service auto si parcuri auto bazate pe CALITATE  si PROMPTITUDINE am reusit sa crestem numarul de clienti ,dornici de piese auto de CALITATE si service auto profesional , intr-un mod constant.

Datorita faptului ca piata auto este foarte diversificata, dorim sa venim in intampinare clientilor , carora sa le oferim produse de marca, piese auto pentru orice tip de masina, indiferent de anul in care aceasta a fost fabricata.Marcile de piese auto pe care le comercializam sunt renumite pentru calitate lor superioara.

Service-ul auto ofera servicii de inalta calitate si aparatura de ultima generatie cum ar fi : stand reglare geometrie roti , stand verificare frana si suspensie , test motor , reglaj faruri , etc. Asteptam cu interes sa ne vizitati in oricare din locatiile noastre unde puteti obtine card de fidelizare , iar firmele cu parc auto peste 2 masini pot negocia contracte avantajoase.

SEO
Piese auto Timisoara
Piese auto
Piese auto
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Home      Despre noi      Noutati      Produse      Service      Oferte speciale      Sfaturi practice      Comanda online      Contact