PREZENTARE VIDEO

MAGAZIN PIESE AUTO   SERVICE AUTO Timisoara; B-dul. : 16 Decembrie 1989, nr.63 , tel. : 0256-21.66.66 , mobil : 0745-231.231

Cum sa verificati lichidul de spalare al parbrizului

Cititi mai departe si veti vedea clar ca mentinerea la un nivel maxim a rezervorului lichidului de spalare a parbrizului este o treaba usoara.

 Pasi 

  1. Opriti motorul.
  2. Trageti maneta de deschidere a capotei care se afla sub bord.
  3. Mergeti in fata masinii, bagati mana sub capota, gasiti zavorul si apasati-l. Pe masura ce il apasati, ridicati capota.
  4. Gasiti rezervorul lichidului de spalare a parbrizului, de obicei un recipinet din plastic umplut cu un lichid albastru. Exista un furtun care duce spre parbriz. Aveti grija sa nu il confundati cu rezervorul de racire, care s-ar putea sa arate asemanator. Rezervorul de racire are un furtun care il conecteaza cu radiatorul.
  5. Deschideti capacul rezervorului.
  6. Adaugati lichid daca nivelul lichidului este mic - mai putin de 3/4 din capacitate sau sub linia de pe recipient. Umpleti-l la maxim.
  7. Puneti capacul rezervorului si inchideti capota.

 Sfaturi 

  • Daca nu sunteti sigur ca ati gasit rezervorul lichidului de spalare a parbrizului, nu puneti lichid. Consultati manualul masinii.
  • Nu puneti apa simpla. Lichidul de spalare a parbrizului contine un detergent pentru a putea curata parbrizul si de asemenea antigel pentru a-l impiedica sa inghete in rezervor sau pe parbriz.
  • Puteti cumpara lichid de spalare a parbrizului amestecat sau concentrat.

Inapoi

 
SEO
Piese auto Timisoara
Piese auto
Piese auto
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Home      Despre noi      Noutati      Produse      Service      Oferte speciale      Sfaturi practice      Comanda online      Contact