PREZENTARE VIDEO

MAGAZIN PIESE AUTO   SERVICE AUTO Timisoara; B-dul. : 16 Decembrie 1989, nr.63 , tel. : 0256-21.66.66 , mobil : 0745-231.231

Cum sa schimbati un capac de roata

Parcarile paralele prea aproape de bordura pot fi periculoase nu numai pentru cauciucuri , dar de asemenea ele pot deteriora sau chiar pot scoate capacele rotilor. Din fericire, un capac de roata este unul din cele mai usoare lucruri ce pot fi inlocuite la o masina.

 Pasi 

  1. Daca lipseste un capac de roata, verificati celelalte roti pentru a vedea cum sunt capacele atasate. Unele se desurubeaza si insurubeaza, altele se introduc prin impingere, iar altele sunt tinute de roata cu ajutorul piulitelor, care trebuie indepartate inainte de a scoate sau a pune un capac de roata.
  2. Daca masina dv. are capace care se insurubeaza, scoateti suruburile care tin capacul de roata. Se poate sa se afle sub un invelis mic de plastic pe care il puteti da la o parte cu o surubelnita. (Daca suruburile lipsesc, scoateti un surub de la o alta roata si duceti-va la un magazin de piese auto cu el pentru a vedea ce fel de surub va trebuie.) Puneti noul capac pe roata si reatasati surubul.
  3. Daca masina dv. are capace care pur si simplu ies, scoateti capacul smulgandu-l din jurul garniturii cu o surubelnita. Impingeti noul capac de roata si apasati incet in jurul garniturii pana sta singur. Apoi folositi un ciocan de cauciuc sau talpa unui adidas pentru a-l bate acolo pana ramane fixat (un ciocan normal va zgaria capacul).

 Sfaturi 

  • Capacele de roti, in general cele care trebuie impinse, uneori fac ca rotile sa scartaie in timpul condusului. Scoateti capacul si testati masina ca sa vedeti daca aceasta este cauza scartaitului. Reinstalarea sau potrivirea capacului ar putea rezolva aceasta problema.

Inapoi

 
SEO
Piese auto Timisoara
Piese auto
Piese auto
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Home      Despre noi      Noutati      Produse      Service      Oferte speciale      Sfaturi practice      Comanda online      Contact