PREZENTARE VIDEO

MAGAZIN PIESE AUTO   SERVICE AUTO Timisoara; B-dul. : 16 Decembrie 1989, nr.63 , tel. : 0256-21.66.66 , mobil : 0745-231.231

Cum sa va pastrati geamul neaburit

Masinile din ziua de astazi pastreaza geamurile curate. Folosirea aerotermei si urmarea acestor pasi va poate ajuta sa va pastrati geamurile dezaburite.

 Pasi 

  1. Pastrati geamurile curate stergandu-le la fiecare doua saptamani cu solutie pentru geamuri. Vaporii emanati de plasticul din interior formeaza o pelicula subtire pe interiorul geamurilor care reduce vizibilitatea si atrage umezeala.
  2. Reduceti umezeala din masina prin scuturarea umbrelei si a zapezii de pe picioare inainte de a va urca. Cu cat este mai putina umezeala in aer, in interior aeroterma va lucra mai putin.
  3. Nu recirculati aerul in interior. Daca nu permiteti intrarea de aer curat, aerul cald si umed ramane mai mult in masina; cand intra in contact cu suprafata rece a geamului, acesta se abureste.
 Sfaturi 
  • Deschideti fereastra in partea soferului un pic. Nu va dezaburi parbrizul dar va permite accesul aerului uscat de-a lungul geamului lateral, ceea ce poate fi de mare ajutor in situatia in care masina dvs nu are guri de dezaburire pentru geamurile laterale.

Inapoi

 
SEO
Piese auto Timisoara
Piese auto
Piese auto
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Home      Despre noi      Noutati      Produse      Service      Oferte speciale      Sfaturi practice      Comanda online      Contact